top of page

Kubb tornooi

Vorm samen met jouw collega's een team of schrijf je alleen in en beleef een leuke middag!

KENMERKEN

Intensiteit:

Explosiviteit:

Techniek:

Max aantal

Locatie

Geen limiet

Buiten

Wat kan je verwachten?

Heb je een korte middagpauze en zoek je een leuke reden om naar buiten te gaan? Dan stellen we jullie een fantastisch kubb-tornooi voor! Buiten op het gras, met de boterhammen erbij, bieden we elke werknemer de mogelijkheid om een gemoedelijk en toch competitief spel te spelen.

 

Twee teams nemen het tegen elkaar op door met houten stokken alle blokken van de tegenpartij zo snel mogelijk omver te gooien. Tijdens de kick-off worden de officiële Kubb-regels uitgelegd door onze sympathieke kubb-instructeurs. Uiteraard krijgen jullie ook de juiste werptechniek aangeleerd.

 

Daarna wordt het ‘groots’. We maken er een heus bedrijfsevenement van, want kubb krijgt keer op keer iedereen mee! (ongeacht de leeftijd of sportieve aanleg). Alle teams gaan gedurende een aantal weken in verschillende rondes de strijd aan met elkaar en trachten een plaats te bemachtigen in de finale.

 

Tijdens het tornooi kunnen de wedstrijdmomenten flexibel ingepland worden waarbij je als werknemer zelf kan beslissen wanneer je speelt.

 

Tot op het grasveld!

bottom of page