top of page

Over ons

Bedankt om onze website te bezoeken!  

Zoals u waarschijnlijk al kan zien zijn we twee goede vrienden die elkaar, toevallig of niet, hebben leren kennen tijdens het sporten.

Als zaakvoerders streven we er naar uw werknemers een verdiend Time-OUT moment te bezorgen, op de no-nonsense manier die ons typeert. 

Over ons

Team

Rob.jpg

Rob

Zaakvoerder 

Geboren sportman: speelt actief veldhockey, squash en tennis. Na 10 jaar in het bedrijfsleven, rotsvast overtuigd van de impact van sport op het werk: het haalt je uit je bureau, uit je hoofd, uit de beslommeringen en  zet je in het moment, in het zweet, in het team. Dit is wat voor mij Time-OUT sterk maakt: een leeg hoofd en nieuwe zuurstof voor de rest van de dag.

Joris.jpg

Joris

Co-founder

Vader van twee en fanatieke volleybalspeler. Ervaring bij verschillende bedrijven: van booming start-up tot multinational. Aan den lijve de noodzaak van een Time-OUT moment ervaren. Persoonlijke ambitie: voor onze klanten, hun werknemers en onze trainers een partner zijn waarbij we als bedrijf, door ons aanbod en onze manier van werken, iedereen een Time-OUT gevoel geven. Geen extra werk voor onze klanten genereren; wel extra tijd, gelukkige gezichten en een ontspannen sfeer. 

Contact

Contactgegevens

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u op het door u gekozen tijdstip

Bedankt! U zal gecontacteerd worden op het door u gekozen moment.

Onze gegevens:

Kortrijksesteenweg 292

9000 Gent

België

0032(0)486/10.42.32

BTW Nr: BE 0689 725 032

info@time-out.com

bottom of page