top of page

Overtuigd? Vind hier het stappenplan

Stappenplan

Overtuigd? Vind hier het 6-stappenplan

Stap 1: Afspraak

Laten we elkaar ontmoeten!

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod of heeft u nog enige twijfel over de praktische haalbaarheid? Laat ons gerust iets weten, wij komen graag vrijblijvend langs om uw vragen te beantwoorden.

Stap 2: Inspraak

We peilen gratis naar de interesse van uw werknemers (optioneel)

Een Time-OUT moment rendeert optimaal wanneer het aansluit bij de persoonlijke interesse van de werknemer. Vooraf polsen we dus graag naar hun sportvoorkeuren, de timing en een eventuele eigen financiële bijdrage.

Stap 3: Intropakket

Laat uw werknemers proeven van enkele sporten (optioneel)

Dankzij dit pakket kan u vier sporten éénmaal uitproberen voor slechts €500 excl BTW. U kiest zelf de periode en de dagen waarop de lessen doorgaan.

Stap 4: Pakket op maat

We zijn klaar om uw favoriete sport(en) 10 weken aan te bieden

U kiest welke sport(en) u 10 weken lang aanbiedt aan uw werknemers. Wij gaan meteen aan de slag! Wij stellen de sportkalender op, maken de werknemers warm, regelen de inschrijvingen en verzorgen de communicatie met de deelnemers.

Stap 5: Evaluatie

Wat vonden uw werknemers van hun Time-OUT moment?

Gaf de sport je een kwalitatief en leuk Time-OUT moment? Wat vond je van het niveau? Wat vond je van de trainer? Zou je je opnieuw inschrijven?

Wij houden graag een vinger aan de pols door korte maar efficiënte tevredenheidsenquêtes te organiseren na afloop van de lessen. Wij rapporteren de feedback van de werknemers naar de klant.

Stap 6:

Tijd voor iets nieuws

Benieuwd naar de volgende reeks sporten?

Om blijvend plezier te beleven aan het sporten op het werk, blijven wij jullie prikkelen met nieuwe - soms heel verrassende - sporten, aangepast aan het seizoen.  Via een vrijblijvende initiatieles kan je je horizonten verruimen en deze sport(en) vrijblijvend opnemen in een volgende lessenreeks.

bottom of page