top of page

Technisch lopen

Leer meer snelheid te ontwikkelen en blessures te voorkomen met een juiste looptechniek.

KENMERKEN

Intensiteit:

Explosiviteit:

Techniek:

Max aantal

10

Locatie

Buiten

Wat kan je verwachten?

Leer lopen als een atleet! Je hebt lopen en je hebt correct lopen: het lijkt een technisch makkelijke sport: iedereen heeft het gevoel te kunnen lopen, maar als je om je heen kijkt zie je een énorme verscheidenheid in 'techniek'.

Bestaat er zoiets als fout lopen? Helaas wel. Mensen verliezen hierdoor niet enkel rendement maar ze riskeren vooral ook blessures.

Ben je beginner of gevorderd? Het maakt niet uit. Deze sesies zijn voor alle niveaus een eye-opener. Verbeter pijlsnel je loopstijl waardoor je kostbare energie wint, veel sneller loopt, langere afstanden aan kan en zorg draagt voor je lichaam door overbelasting tegen te gaan.

Waarom kiezen voor technisch lopen? Voor mensen die letterlijk en figuurlijk vooruit willen gaan en hun prestaties willen vergroten: we versterken je core spieren en verbeteren je techniek. Je loopstijl wordt kritisch onder de loep genomen door professionele coaches en gecorrigeerd via directe feedback.

We beginnen met het lopen over korte afstanden van 50 meter. Om tot een volledige maar gebalanceerde training te komen, bouwen we ook een deel intervaltraining en een deel cardio in. 

bottom of page