top of page

Vinyasa yoga

Dynamische vorm van yoga door een continue reeks van lichaamshoudingen aan te nemen.

KENMERKEN

Intensiteit:

Explosiviteit:

Techniek:

Max aantal:

20

Locatie:

Binnen

Wat kan je verwachten?

Vinya...wa? Vinyasa yoga is een intensievere, maar voor iedereen toegankelijke vorm van yoga waarbij een flow aan verschillende lichaamshoudingen wordt aangenomen die in elkaar overvloeien. Er wordt aandacht besteed aan je ademhaling, kracht en ontspanning. Ideaal voor mensen met een zittend beroep.

 

Wat kan vinyasa yoga voor mij doen? Het antwoord: veel meer dan je denkt! Ook huisartsen stellen verrassend positieve effecten ervan vast bij hun patiënten. We kampen tegenwoordig massaal met nek- en rugklachten. Yoga activeert deze spiergroepen opnieuw waardoor de klachten afnemen. Door yoga te beoefenen doe je je lichaam een waar cadeau. Bovendien bestaat er geen beter alternatief om mentaal tot rust te komen.

De sessies ... voelen opvallend aangenaam aan: je zal het nauwelijks merken dat je langzaam maar zeker hevig aan het sporten bent. We gaan rustig van start met enkele basisoefeningen. Nadien komen er langzaam een aantal technisch en fysiek zwaardere houdingen ingeslopen om uiteindelijk de sessie in alle ontspanning te eindigen. Je bent weer helemaal fris om je dag verder te zetten!

bottom of page